۲۰ آمار و واقعیت جالب در مورد گوشی و صنعت تعمیرات موبایل
تعمیر موبایل طی چند سال اخیر به شدت رشد تقاضا داشته و به یکی از مشاغل پردرآمد دنیا تبدیل شده است. هم اکنون آمار و واقعیت های بسیار جالبی در مورد این صنعت وجود دارد که شاید دانستن آن ها برای شما هم جالب باشد. در ادامه این مقاله میخواهیم به 20 آمار و واقعیت جالب در مورد صنعت تعمیرات موبایل اشاره کنیم. با موبایل کمک همراه باشید.
مقدمهای در مورد صنعت تعمیرات موبایل
اگر به خاطر داشته باشید پیش از این در مقاله تعمیرات موبایل بهترین شغل در بازار آزاد امروز! صحبت هایی در مورد شغل تعمیرات موبایل کرده بودیم و اشاره داشتیم که این شغل یکی از بهترین و پردرآمدترین مشاغل فعلی بازار است. همچنین در مقاله چگونه در شغل تعمیرات موبایل بیشترین سود را کسب کنیم؟در رابطه با روش ها و ترفندهایی صحبت کردیم که با استفاده از آن ها میتوانید بیشترین سود را در حرفه مذکور کسب کنید. بنابراین با پیشرفتی که تلفن همراه داشته و افزایش مدل های مختلف آن ها و تعداد کاربرانشان طبیعتا تقاضا برای تعمیرات موبایل هم افزایش یافته است.
در این بین موضوعات بسیار جالبی وجود دارند که مطمئن هستیم شما هم احتمالا از آن ها بیخبر هستید و دانستن این موضوعات برایتان جالب توجه خواهند بود. در ادامه این مقاله میخواهیم به 20 مورد از آمار و واقعیت های جالبی اشاره کنیم که به گوشی و صنعت تعمیرات موبایل ارتباط دارند. بنابراین اگر بنا به هر دلیل با این صنعت درگیر هستید یا میخواهید کسب و کاری مبتنی بر آن راه اندازی کنید، توصیه میکنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
واقعیت اول: اغلب کسب و کارهای مرتبط با تعمیرات موبایل تازه راه اندازی شدهاند!
طبیعی است که با رشد تقاضا برای تعمیرات موبایل، افراد بیشتری فرصت موجود برای ورود به این حوزه را درک کنند و در آن سرمایه گذاری به عمل آورند. طبق آمار تقریبا 70 درصد کسب و کار هایی که در حوزه تعمیرات گوشی موبایل فعالیت دارند عمری کمتر از 2 سال داشته و به نوعی تازه راه اندازی شدهاند. جالب تر از همه اینکه تقریبا اغلب افرادی که کسب و کارهای مرتبط با حوزه تعمیرات گوشی موبایل را راه اندازی کردهاند تا پیش از راه اندازی این کار هیچ تجربهای در این زمینه نداشته با تعمیرات موبایل آشنا نبودهاند. بنابراین این موضوع نشان میدهد که تعمیرات موبایل یک حوزه مناسب برای سرمایه گذاری است و طی 24 ماه گذشته افراد زیادی این پتانسیل را در صنعت و زمینه مذکور مشاهده کرده و به سمت آن گرایش پیدا کردهاند.
واقعیت دوم: در سال 2014 بیش از 23.5 میلیارد دلار هزینه صرف تعمیرات گوشی موبایل شد!
شاید باور نکنید اما طبق آمار در سال 2014 بیش از 23.5 میلیارد دلار پول از جانب کاربران صرف تعمیرات گوشی موبایل شد! این رقم، رقم بسیار بالایی است و نشان میدهد که چقدر تقاضا برای تعمیرات موبایل بالاست. مطمئن باشید که این آمار مخصوص ایالات متحده نبوده و در سایر نقاط دنیا هم تقریبا همین روند برقرار است. جالب تر از همه اینکه بخش اصلی این هزینه 23.5 میلیارد دلاری صرف تعویض ال سی دی گوشی های موبایل شده و شکستن ال سی دی رایج ترین تعمیری بوده که در گوشی های موبایل انجام گرفته است.
بیشتر بخوانید: تعمیرات تخصصی آیفون
واقعیت سوم: آیفون های دست دوم و حتی تعمیر شده همچنان پرطرفدار و گران هستند!
طبق آمار برخلاف تصور اغلب افراد، بخش عظیمی از آمار تعمیرات موبایل مربوط به آیفون های اپل بوده است. بنابراین آیفون های اپل گوشی هایی نیستند که اصلا دچار خرابی نشود، بلکه برعکس نسبت به گوشی های اندرویدی آمار خرابی بیشتری هم دارند. اما جالب تر از این مسئله آن است که آیفون های دست دوم و حتی تعمیر شده همچنان پرطرفدار هستند و با قیمت بالایی قابل فروش خواهند بود. این مسئله به شیوه مشابه در گوشی های اندرویدی دیده نمیشود. جالب است بدانید که قیمت خرید آیفون دست دوم نسبت به گوشی های اندرویدی دست دوم در برخی شرایط و مناطق تا 6 برابر بیشتر است!
واقعیت چهارم: تقریبا 25 درصد کاربران آیفون با مشکل شکستن ال سی دی رو به رو میشوند!
همانطور که قبلا هم اشاره داشتیم شکستن ال سی دی و صفحه نمایش یکی از رایج ترین تعمیراتی است که در گوشی های موبایل انجام میشود. نکته جالب تر آن است که تقریبا 25 درصد یا بهتر بگوییم یک چهارم کاربران آیفون های اپل حداقل یک بار با مشکل شکستن ال سی دی گوشی مواجه شدهاند و با این معضل بزرگ دست و پنجه نرم کردهاند. اگر شما هم با این مشکل رو به رو شدهاید احتمالا اولین چیزی که به ذهنتان میرسد این است که برای تعمیر ال سی دی آیفون خود باید چه مقدار هزینه کنید! برای آشنایی بیشتر با این مسئله با مطالعه مقاله های تجربه تعویض ال سی دی آیفون در موبایل کمک“و“هزینه تعویض ال سی دی آیفون های اپل چقدر است؟ بپردازید.
واقعیت پنجم: رواج یافتن فروش لوازم جانبی در کنار سرویس تعمیرات موبایل!
یک نکته جالب دیگر هم در رابطه با کسب و کارهایی که وارد صنعت موبایل میشوند وجود دارد. طبق آمار روز به روز به تعداد کسب و کارهایی که در کنار ارائه سرویس تعمیرات موبایل به فروش قطعات و لوازم جانبی هم میپردازند افزوده میشود. به بیان دیگر ظاهر کسب و کارهایی که سرویس تعمیرات موبایل ارائه میکنند به این نتیجه رسیدهاند که با شروع فروش قطعات و لوازم جانبی موبایل میتوانند به عنوان یک تامین کننده هم در این صنعت موفق ظاهر شوند. طبق آمار تقریبا 60 درصد از مراجع ارائه دهنده سرویس تعمیرات موبایل در حوزه فروش قطعات هم فعالیت دارند. البته فعالیت به عنوان تامین کننده قطعات موبایل کار ساده و آسانی نیست و نیاز به برنامه ریزی دقیق و مدیریت مالی پیشرفته دارد.
واقعیت ششم: ورود به حرفه تعمیر تلفن همراه نیاز به مدرک فوق حرفهای ندارید!
یکی از عوامل اصلی که سبب شده شغل تعمیرات موبایل به شدت از سوی افراد مورد توجه قرار گیرد مربوط به عدم نیاز به داشتن مدارک حرفهای برای ورود به این کسب و کار میشود. در اغلب مناطق دنیا هر فرد با شرکت در دوره های آموزش تعمیرات تلفن همراه میتواند یک مدرک ساده دریافت کند و با آن کسب و کار خود در حوزه تعمیرات موبایل را به طور رسمی آغاز نماید. جالب است بدانید که در برخی مناطق این دوره های آموزشی به صورت فشرده ظرف 3 الی 5 روز برگزار و به اتمام میرسند و داوطلب بعد از 5 روز رسما میتواند وارد حرفه تعمیرات موبایل شود.
بیشتر بخوانید: تعمیرات تخصصی سامسونگ
واقعیت هفتم: برخی از تعمیرات گوشی بسیار کم هزینه هستند!
زمانی که صحبت از تعمیرات تلفن همراه به میان میآید، ذهن اغلب ما به سمت صرف هزینه گزاف سوق پیدا میکند! اما آیا میدانید که در عمل اینطور نیست و تمام تعمیرات گوشی موبایل پر هزینه نیستند! در برخی شرایط ممکن است تعمیر سخت افزاری یک گوشی در اصل حتی هزینهای کمتر از 50 هزار تومان را به همراه داشته باشد. تعویض دکمه های فیزیکی و شکسته گوشی های موبایل دقیقا یکی از این دسته تعمیرات است یا شل شدن کانکتور و سوکت گوشی های موبایل هم میتواند یکی نمونه دیگر از این نوع تعمیرات باشد. بنابراین تمام تعمیراتی که روی گوشی های موبایل انجام میشوند پر هزینه نیستند و در برخی شرایط این تعمیرات با صرف هزینه ناچیزی قابل انجام خواهند بود.
واقعیت هشتم: هزینه تعمیرات آیفون از گوشی های اندرویدی بیشتر است!
طبق آمار تقریبا در تمام مناطق دنیا هزینه تعمیرات آیفون اپل از تعمیراتی که روی گوشی های اندرویدی انجام میشود بیشتر است! اگرچه دلیل این مسئله به طور کامل مشخص نیست اما گران قیمت بودن قطعات اورجینال آیفون ها یکی از اصلی ترین عوامل موثر در امر محسوب میشود. حتی نمایندگی های رسمی اپل در خارج از کشور هم برای انجام هر تعمیری روی آیفون ها حداقل مبلغ 200 دلار را دریافت میکنند، مگر اینکه بنا به دلیل خاص خرابی آیفون در دسته خرابی های “تصادفی” دسته بندی شود که در این حالت هزینه پایه 100 دلاری برای تعمیر گوشی در نظر گرفته خواهد شد و امکان اضافه شدن به این هزینه وجود دارد. پس همیشه هزینه تعمیرات آیفون های اپل در مقایسه با گوشی های اندرویدی بیشتر است.
بیشتر بخوانید: قیمت روز موبایل
واقعیت نهم: تقریبا 30 درصد آیفون ها در طول سال یک آسیب جدی میبینند!
طبق آمار تقریبا 30 درصد تمام آیفون های اپل در طول 12 ماه با یک مشکل و آسیب جدی مثل سوختن مادربرد، سوختن هارد، شکستن ال سی دی و غیره مواجه شده و نیاز به تعمیر پیدا میکنند. بنابراین اگر از کاربران آیفون های اپل هستید سعی کنید کاملا از این محصولات مراقبت به عمل آورید، چون حداقل طبق آمار تلفات آیفون های اپل بالاست و هزینه تعمیر این گوشی ها هم نسبت به گوشی های اندرویدی بیشتر خواهد بود. پس مراقب آیفون خود باشید.
واقعیت دهم: رشد آمار خرابی ناشی از آب خوردگی!
طبق اطلاعات به دست آمده روز به روز به تعداد افرادی که گوشی آن ها در اثر آب خوردگی دچار اختلال میشود زیادتر میگردد. جالب است بدانید که در یک بررسی مشخص شد چیزی در حدود 57 درصد از آقایان حداقل یک بار با مشکل افتادن گوشی از دست یا جیبشان در داخل سرویس بهداشتی مواجه شدهاند و در سمت مقابل 40 درصد بانوان با مشکل خیش شدن گوشی در حمام مواجه گشتهاند! این آمار عجیب نشان میدهد که عده زیادی از کاربران حتی در حین مراجعه به سرویس بهداشتی و حمام کردن هم گوشی خود را به همراه دارند و احتمالا از آن استفاده هم میکنند.
واقعیت یازدهم: آقایان بیشتر از بانوان گوشی گم میکنند!
مسئله گم شدن گوشی های موبایل هم یکی دیگر از مسائل شایعی است که در این حوزه باید به آن ها اشاره شود. طبق آمار آقایان 70 درصد بیشتر از بانوان گوشی خود را گم میکنند! یعنی احتمال گم شدن گوشی یک آقا 70 درصد بیشتر از یک خانم است!
واقعیت دوازدهم: گوشی افراد 18 تا 24 ساله بیشتر دچار خرابی میشود!
جالب است بدانید که طبق آمار گوشی افراد 18 تا 24 ساله تقریبا حدود 16 درصد بیشتر از سایر کاربران دچار خرابی میشود. بیشترین دلیل این موضوع مربوط به سهل انگاری کاربران در این سن و بروز خرابی هایی همچون شکستن ال سی دی در اثر افتادن گوشی، خرابی ناشی از آب خوردگی و غیره میشود. همچنین گفته شده که بیشترین آمار سرقت گوشی مربوط به افراد 25 تا 34 ساله بوده است!
واقعیت سیزدهم: رایج ترین مکان هایی که حوادثی مثل افتادن گوشی رخ میدهد کدامند؟
یکی از رایج ترین مکان هایی که در آن افتادن گوشی و خراب شدن دستگاه رخ میدهد سرویس بهداشتی و حمام است. بعد از آن ها راهروی ساختمان ها بیشترین آمار تلفات گوشی را داشته و سپس نوبت به آشپزخانه و اتاق خواب میرسد. بنابراین در این مکان ها به شدت از گوشی خود مراقبت کنید تا خدای نکرده آسیبی به آن وارد نشود.
بیشتر بخوانید: قیمت موبایل سامسونگ
واقعیت چهاردهم: کند شدن گوشی یک معضل برای کاربران است!
یک بررسی جالب نشان داده که چیزی در حدود 20 درصد کاربران گوشی های موبایل از کند بودن عملکرد گوشی خود گلایه دارند و گاها اعصاب آن ها به همین دلیل کاملا به هم میریزد. همچنین 10 درصد از کاربران گوشی های موبایل با تایپ کردن پیامک در گوشی های موبایل مشکل دارند. کند شدن گوشی های موبایل یکی دیگر از دلایلی است که کاربران را ملزم به مراجعه به نزد تعمیرکار میکند و در اینگونه شرایط عموما با ترفندهای نرم افزاری مشکل تا حدی برطرف خواهد شد.
واقعیت پانزدهم: بیشترین آمار صدمات آیفون در خانه رخ میدهد!
شاید تصور کنید بیشتر آمار خرابی آیفون باید در محیط های بیرون منزل و بنا به دلایلی همچون افتادن گوشی از دست کاربر رخ دهد! اما در واقع این طور نیست و طبق آمار تقریبا 51 درصد از خرابی های آیفون مثل افتادن گوشی از دست کاربر، خرابی ناشی از آب خوردگی و غیره در درون منزل رخ میدهند. پس در داخل خانه حواستان به گوشی باشد و مراقب آن باشید تا آسیبی به آن وارد نشود.
واقعیت شانزدهم: خرابی ناشی از آب خوردگی همیشه مستقیما مربوط به آب نیست!
شاید تصور کنید خرابی ناشی از آب خوردگی فقط و فقط به دلیل تماس گوشی با آب رخ میدهد اما به واقع اینطور نیست و آب فقط در 43 درصد مواقع عامل اصلی خرابی گوشی هایی بوده که در اثر نفوذ مایعات دچار مشکل شدهاند. در 19 درصد مواقع دلیل خرابی مربوط به نفوذ نوشابه به داخل گوشی میشود و نفوذ قهوه و چای هم به ترتیب هرکدام 12 درصد از دلایل خرابی ناشی از آب خوردگی را در گوشی های موبایل به خود اختصاص دادهاند.
واقعیت هفدهم: جا گذاشتن گوشی روی سقف خودرو یک مسئله شایع است!
جالب است بدانید که 6 درصد کاربران آیفون های اپل اعتراف کردهاند که حداقل یک بار گوشی خود را روی سقف خودرو جا گذاشتهاند! مراقب باشید این اتفاق برای شما رخ ندهد چون میتواند پیامدهای جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
واقعیت هجدهم: کودکان میتوانند عامل خراب کردن گوشی باشند!
طبق گزارش های به دست آمده تقریبا 25 درصد افراد اشاره داشتند که با واگذار کردن گوشی خود به کودکانشان دستگاه دچار مشکل شده و به بیان دیگر کودک آن ها گوشی را خراب کرده است! بنابراین مراقب کودکان باشید چون ممکن است به گوشی موبایل شما آسیب بزنند و شما را ملزم به تعمیرات موبایل کنند.
واقعیت نوزدهم: در نیمی از خانه های ایالات متحده حداقل یک محصول اپل یافت میشود!
طبق آمار تقریبا در نیمی از خانه هایی که در ایالات متحده وجود دارد حداقل یک محصول شرکت اپل یافت میشود که این مسئله نشان از محبوبیت فوقالعاده برند اپل در بین کاربران آمریکایی دارد.
واقعیت بیستم: ریسک دزدیده شدن آیفون 5 درصد است!
طبق آماری که برای ایالات متحده منتشر شده میانگین ریسک دزدیده شدن آیفون هر کاربر تقریبا برابر با 5 درصد است! فکر میکنیم این آمار در کشور ما هم در حدود همین مقدار باشد. اگر نگران دزدیده شدن آیفون یا گوشی جدید خود هستید، میتوانید آن را در برابر سرقت بیمه کنید. برای آشنایی بیشتر با خدمات بیمه موبایل توصیه میکنیم به مطالعه مقاله “بیمه گوشی موبایل چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟” بپردازید.
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله 20 آمار و واقعیت جالب را در مورد گوشی و صنعت تعمیرات موبایل عنوان کردیم.. به نظر شما کدامیک از موارد نام برده شده از سایر موارد جالب تر هستند؟
بیشتر بخوانید:
نظرات کاربران (0) ارسال نظر