۶ راه ساده کسب درآمد از یوتیوب: میزان درآمد از یوتیوب چقدر است؟

6 راه ساده کسب درآمد از یوتیوب: میزان درآمد از یوتیوب چقدر است؟

یوتیوب یکی از بزرگ‌ترین و پول‌سازترین پلتفرم‌های حال حاضر در جهان است. باید بدانید که یوتیوب پس از گوگل بیشترین میزان جستجو را دارد؛ بنابراین اگر به فکر کسب درآمد دلاری از یوتیوب هستید، به‌جای درستی آمده‌اید. میزان درآمد از یوتیوب باورنکردنی است! اگر این‌طور نبودند میلیون‌ها نفر روزانه وقت، انرژی و هزینه خود را روی تولید محتوا برای این پلتفرم نمی‌گذاشتند، البته دو عامل مهم مکان جغرافیایی و محتوای شما روی میزان درآمدتان تأثیر گذارند.

یکی از مشکلاتی که ما در ایران با آن روبرو هستیم نقد کردن درآمد یوتیوب است.  البته این موضوع در جهان مدرن امروزی با کمک واسطه‌هایی مورداطمینان، حل می‌شود و جای نگرانی نیست! برای شروع شما باید در ابتدا با روش ‌های کسب درآمد از یوتیوب در ایران آشنا شوید. بعد از شناخت کامل این روش‌ها، به سراغ بحث شیرین و دل‌انگیز میزان درآمد یوتیوب و روش‌های نقدکردن آن می‌رویم. آماده‌اید شروع کنیم؟!

دو قدم ساده تا کسب درآمد دلاری از یوتیوب

تا ۱۰ سال گذشته کمتر کسی به فکر کسب درآمد از پلتفرم یوتیوب بود، اما امروزه همه افراد با دردست‌داشتن یک دوربین در حال تولید محتوا و درآمدزایی در یوتیوب هستند! چرا شما این کار را نکنید؟

باهدف رقابت با یوتیوبرهای سرسخت، پیروزی در میدان مسابقه و کسب درآمد دلاری باید پس از راه‌اندازی یک کانال در یوتیوب، مراحل زیر را طی کنید:

1.       قدم اول: تلاش در جهت مانیتایز شدن

مانیتایز شدن یعنی شما از نظر یوتیوب واجد شرایط کسب درآمد باشید. یوتیوب برای مانیتایز کردن کانال شما به نکات زیر توجه می‌کند:

  • کانالتان باید حداقل ۱۰۰۰ سابسکرایبر (دنبال‌کننده) داشته باشد.
  • ویدئوهای شما باید در طی ۱۲ ماه گذشته حداقل ۴۰۰۰ ساعت تماشا شده باشند.
  • محتوای کانال شما باید بر اساس قوانین تولید محتوای یوتیوب YPP (YouTube Partner Program) باشد.

2.       قدم دوم: ساخت یک حساب گوگل ادسنس (Google Adsense)

احتمالاً می‌پرسید گوگل ادسنس چیست؟ گوگل ادسنس یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های تبلیغاتی آنلاین گوگل است. شما پس از ساخت تبلیغات به‌ازای هر کلیک مبلغی خاص دریافت می‌کنید. به همین سادگی!

پس از طی این دو قدم باید برویم به سراغ بحث روش‌های کسب درآمد دلاری از یوتیوب!

آشنایی با روش ‌های کسب درآمد از یوتیوب

زمانی که بحث کسب درآمد از یوتیوب به میان می‌آید؛ بسیاری از افراد با تصور اینکه این موضوع ارتباطی با تعداد بازدید ویدئوهایشان دارد، تلاشی دوچندان برای افزایش بازدید می‌کنند!

باید بدانید که بخش عمده درآمد یوتیوب فقط مربوط به بخش تبلیغات است. اگر ویدئو شما یک میلیون بازدید داشته باشد اما حتی یک نفر روی تبلیغتان کلیک نکند یا آن را تا انتها نبیند، هیچ درآمدی کسب نمی‌کنید!

اینجاست که گوگل ادسنس به کمکتان می‌آید. پس از مانیتاز شدن و پذیرش در YPP به‌ازای تبلیغات پخش‌شده روی محتوای ویدئویی کانال شما، یوتیوب مبلغی مشخص به حساب گوگل ادسنستان واریز می‌کند.

باید توجه کنید که یوتیوب برای پخش تبلیغات، انواع مدل‌های زیر را در اختیار شما می‌گذارد:

  • تبلیغات نمایشی کنار ویدئو (display ads)
  • تبلیغات همپوشانی پایین ویدئو (overlay ads)
  • تبلیغات قابل ردکردن در ابتدای ویدئو
  • تبلیغات غیر قابل ردکردن در ابتدای ویدئو
  • تبلیغات وسط ویدئوهای طولانی

در کنار درآمد عمده شما از بخش تبلیغات، راه‌های دیگری مانند موارد زیر نیز پیش روی شماست:

استفاده از سرویس یوتیوب پریمیم (YouTube Premium) برای کسب درآمد

سرویس ویژه یوتیوب پریمیم (YouTube Premium) به‌محض قبول‌شدن شما در YPP برای حساب کاربریتان در یوتیوب فعال می‌شود. این سرویس به تمام اعضای خود امکان تماشای ویدئوهای یوتیوب بدون تبلیغات را می‌دهد.

خب حالا تکلیف چیست؟ مگر تبلیغات برای ما در یوتیوب باعث کسب درآمد نمی‌شد؟ باید بدانید زمانی که افراد عضو این سرویس ویدئوتان را می‌بینند، شما مبلغی مشخص از سوی یوتیوب می‌گیرید. باتوجه‌به این‌که این سرویس در حال حاضر بیشتر از 20 هزار عضو فعال دارد، نگران کسب درآمد نباشید.

دریافت هزینه به‌ازای عضویت در کانال تخصصی یوتیوب شما

زمانی که سابسکرایبرهای شما از مرز 3000 نفر گذشت، شما می‌توانید به ازای ارائه ویدیوهای تخصصی، برای عضویت افراد در کانالتان مبلغی خاص دریافت کنید.

 استفاده از سرویس سوپر چت (Super Chat) و سوپر استیکر (Super Stickers)

مطمئن هستم شما متوجه پیام‌های برجسته در ویدئوهای زنده یوتیوب (Live) شده‌اید. این افراد با پرداخت حدوداً ۵۰۰ دلار ماهیانه از این دو سرویس استفاده می‌کنند و حدود ۷۰ درصد این مبلغ به شما تعلق می‌گیرد.

فروش کالا برای درآمدزایی از یوتیوب در ایران

زمانی که کانال شما از مرز ۱۰ هزار سابسکرایبر گذشت، می‌توانید با فعال‌سازی گزینه فروش کالا، کسب درآمد کنید.

استفاده از ویدئوهای کوتاه (Short Videos)

پس از مانیتایز شدن اگر حداکثر ۱۸۰ روز از آخرین ویدئوی شما گذشته باشد و حدود ۱۰ میلیون بازدید در طی یک دوره ۹۰ روزه کسب کرده باشید، مبلغی به حساب شما واریز می‌شود.

حال که با نحوه کسب درآمد از یوتیوب آشنا شدید، برویم و به میزان درآمد یوتیوب بپردازیم.

آشنایی با روش ‌های کسب درآمد از یوتیوب

میزان درآمد یوتیوب چقدر است؟

در ابتدا باید بدانید دو نوع بازدید در یوتیوب وجود دارد: بازدید تبلیغاتی و بازدید ویدئویی.

درآمد شما در یوتیوب از راه بازدیدهای تبلیغاتی به دست می‌آید و ربطی به بازدید ویدئویی شما ندارد. نکته مهم برای کسب درآمد از یوتیوب تلاش برای افزایش سابسکرایبرها است، هرچه تعداد مخاطبان افزایش یابد، بازدید تبلیغاتی شما نیز بیشتر می‌شود؛ این یک چرخه غیرقابل‌انکار است!

برای افزایش سابسکرایبرها باید تمام تلاش خود را روی تولید محتوای ناب و جذاب بگذارید. توجه کنید که هیچگاه نمی‌توان به طور دقیق میزان درآمد خالص شما از یوتیوب را محاسبه کرد، اگر فردی ادعا کرد که قادر به محاسبه دقیق و ریال‌به‌ریال این مبلغ است به‌سرعت آنجا را ترک کنید! میزان درآمد تخمینی است، نه قطعی! این موضوع به عوامل زیر بستگی دارد:

 موقعیت مکانی مخاطبان شما

ساکنان کشورهای توسعه‌یافته مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و آلمان به دلیل قدرت خرید بالاتر، مخاطبان گران‌تری هستند و درآمد حاصل از بازدید این افراد بیشتر است. برای مثال اگر یوتیوب به‌ازای ۱۰۰۰ بازدید به یک فرد هندی ۲۰ تا ۳۰ سنت پرداخت ‌کند، این رقم برای یک تولیدکننده آمریکایی ۱۵ دلار است.

تأثیر محتوای کانال یوتیوب شما بر میزان درآمد

میزان تخصصی یا عمومی بودن محتوای تولیدی شما یک عامل مهم تأثیرگذار روی میزان درآمد یوتیوب است. به‌طورکلی یوتیوب برای محتوای تخصصی ارزش بیشتری قائل می‌شود و پول بیشتری پرداخت می‌کند.

به طور میانگین به‌ازای هر 1000 بازدید، درآمد حاصل از یک کانال تخصصی ۲ تا ۱۰ دلار، کانال‌های بازی کامپیوتری ۱ تا ۲ دلار و کانال‌های موسیقی و هنری ۲ تا ۵ دلار است.

حال که با عوامل مؤثر روی درآمد یوتیوب آشنا شدید، در ادامه به روش نقدکردن این درآمد در ایران بپردازیم.

روش نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران

درآمد دلاری یک عبارت وسوسه‌کننده برای همه افراد است! بسیاری از افراد زندگی‌های لوکس خود را فقط با کمک درآمد دلاری حاصل از یوتیوب ساخته‌اند. کسب درآمد با تولید محتوای جذاب و توجه به قوانین یوتیوب کار سختی نیست، اما تنها مشکل موجود فقط نقدکردن این درآمد در ایران است!

در ایران ما به دلیل وجود تحریم‌ها قادر به استفاده از کارت‌های اعتباری خارجی نیستیم بنابراین باید از یک واسطه مطمئن کمک بگیریم. برای نقدکردن درآمد دلاری خود باید پس از مانیتایز شدن کانالتان در سایت افراک آدرس کانال خود را از طریق تیکت ارسال کنید تا با شما تماس بگیرند.

تعمیرات موبایل

نظرات کاربران (0)

guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments