۴ روش برای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی
روش های زیادی وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید از پر شدن حافظه ذخیره سازی اطلاعات دستگاههای اندرویدی جلوگیری کنید، اما در این بین میزان تاثیر چند مورد خاص از این روش ها به مراتب محسوستر از سایر موارد است. در این مقاله قصد داریم که به آموزش 4 روش کارآمد برای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی بپردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.
مقدمهای در رابطه با جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی
پر شدن حافظه دستگاههای اندرویدی میتواند بسیار آزاردهنده باشد. تصور کنید که در حین استفاده از گوشی یا تبلت خود هستید و ناگهانی پیغامی مبنی بر ازدیاد حجم فایلهای ذخیره شده در دستگاه دریافت میکند. یا تصور کنید که تمایل دارید یک بازی، اپلیکیشن، ویدیو یا موزیک را در گوشی هوشمندتان ذخیره کنید، اما با پیغام کمبود فضای ذخیرهسازی اطلاعات مواجه میشود! رخ دادن این اتفاق میتواند ناامیدکننده باشد. اما خوشبختانه روش هایی وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید از پر شدن حافظه گوشی یا تبلت اندرویدیتان جلوگیری کنید یا حداقل اگر این اتفاق رخ داد با آن مقابله نمایید.
تمام روش هایی که برای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی ارائه شدهاند بازده یکسانی ندارند. به عنوان مثال شما میتوانید با حذف حافظه کش اپلیکیشنها بخشی از فضای ذخیره سازی اطلاعات در حافظه گوشی خود را احیاء کنید، اما این عمل در اغلب شرایط حجم چندان زیادی از حافظه داخلی دستگاه را احیاء یا اصطلاحا خالی نمیکند. حذف فایلهای به درد نخور (Junk Files)، آرشیو دانلود و حافظه کشی مرورگر دستگاه و غیره هم از جمله اقداماتی هستند که منجر به خالی شدن حافظه گوشی میشوند اما بازده چندان محسوسی ندارند و حجم اطلاعات ناچیزی را احیاء میکنند. بنابراین به نظر ما بهتر است برای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی خود به دنبال روش های کارآمدتر و پربازدهتری باشید.
ما 4 روش کارآمد را بدین منظور انتخاب کردهایم. این روش ها میتوانند به شکل ویژهای در راستای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدیتان موثر واقع شوند. استفاده از این روش ها شما را محدود به احیاء یا خالی کردن حجم ناچیزی از حافظه داخلی گوشی نمیکند، بلکه با استفاده از آنها حجم بالایی از فضای ذخیرهسازی اطلاعات در دستگاه قابل احیاء خواهد بود. بنابراین در این مقاله قصد داریم که به آموزش4 روش کارآمد و موثر به منظور جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.
بیشتر بخوانید: تعمیرات حرفه ای موبایل
روش اول: استفاده از حافظه SD
یکی از اصلیترین روش هایی که با استفاده از آن میتوانید به مقابله با مشکل کمبود فضای ذخیره سازی اطلاعات در گوشی یا تبلت اندرویدی خود بپردازید مربوط به بهکارگیری حافظه جانبی میشود. دستگاههای اندرویدی در این راستا شامل دو سبک طراحی متفاوت هستند. برخی از آنها از نصب مستقیم حافظه SD پشتیبانی میکنند و برخی دیگر از این قابلیت بیبهره هستند. اگر گوشی یا تبلت شما از حافظه SD پشتیبانی میکند، کافیست که یک حافظه SD مناسب خریداری کنید و آن را در دستگاهتان نصب نمایید. توصیه میکنیم که اگر قصد خرید یک حافظه SD با کیفیت را دارید، حتما پیش از اقدام نسبت به مطالعه مقاله “شناخت انواع حافظه SD و تفاوت های آنها؛ چگونه یک حافظه SD مناسب بخریم؟” وارد عمل شوید.
اما اگر گوشی یا تبلت اندرویدی شما از اتصال حافظه SD پشتیبانی نکرد تکلیف چیست؟ در این شرایط میتوانید از چند ترفند منحصر به فرد استفاده کنید. یکی از این ترفندها مربوط به استفاده از کارتخوان SD وایرلس یا اصطلاحا رم ریدر وایرلس میشود. اگر یک کارتخوان SD وایرلس و یک حافظه SD خریداری کنید و همواره آنها را در کنار گوشی هوشمندتان حمل و نقل کنید، قادر خواهید بود که اطلاعات مد نظرتان را به صورت بیسیم مابین گوشی و حافظه SD رد و بدل نمایید. این ترفند یکی از بهترین روش های جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی میشود که از اتصال حافظه SD پشتیبانی نمیکنند.
روش دوم: استفاده از USB OTG
یکی دیگر از ترفندهایی که مشابه با همین روش است مربوط به استفاده از فلش مموریهایی میشود که در یک سر خود از پورت میکرو یو اس بی (Micro USB) بهرهمند هستند. البته دقت داشته باشید که به منظور وجود امکان استفاده از این روش، پورت اتصال یا شارژر گوشی هوشمندتان هم باید سازگار با پورت یو اس بی فلش مموری باشد و همچنین دستگاه از اتصال USB OTG پشتیبانی کند. برای بررسی این موضوع که آیا دستگاهتان از اتصال USB OTG پشتیبانی میکند یا خیر کافیست که اپلیکیشن USB OTG Checker را از گوگل پلی استور (Google Play Store) دانلود و با استفاده از آن به بررسی این موضوع بپردازید.
اگر گوشی یا تبلت شما از قابلیت USB OTG پشتیانی کند، میتوانید یک فلش مموری را همواره در کنار آن حمل کنید و هر زمان که تمایل داشتید با نصب فلش مموری به گوشی مابین آن دو فایل رد و بدل نمایید. اما اگر گوشی یا تبلت شما از قابلیت USB OTG پشتیبانی نکند هم همچنان قادر به استفاده از این روش هستید، اما در این شرایط علاوه بر خرید فلش موری باید نسبت به خرید یک آداپتور OTG هم وارد عمل شوید. مطمئنا در این شرایط وضعیت حمل و نقل هم کمی برایتان دشوارتر میشود، اما در هر صورت استفاده از این روش بازده فوقالعاده عالی در راستای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی شما خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: تعمیرات موبایل سامسونگ با گارانتی
روش سوم: برنامههای غیرضروری را حذف کنید
حذف برنامهها یا اپلیکیشنهای غیرضروری از حافظه گوشی هم یکی دیگر از روش هایی است که با استفاده از آن میتوانید بخش محسوسی از فضای ذخیره سازی اطلاعات یا همان حافظه دستگاه را احیاء کنید. این روش به ویژه در شرایطی بازده بهتری دارد که اپلیکیشنهایی که حذف میکنید حجم بالایی داشته باشند. همواره سعی کنید که لیست برنامهها و بازیهای نصب شده در تبلت یا گوشی اندرویدی خود را مرور نمایید و موارد غیرضروری را از حافظه دستگاه حذف نمایید.
روش چهارم: از سرویسهای ذخیره سازی ابری استفاده کنید
متاسفانه استفاده از سرویسهای ذخیره سازی ابری یا کلود (Cloud) هنوز در بین ما ایرانیها چندان جا افتاده نیست. البته مشکلاتت و محدودیتهایی همچون سرعت پایین اینترنت و قیمت بالای آن در قبال حجم خریداری شده از جمله دلایل منطقی هستند که استفاده از سرویسهای ابری را برای ما چندان مقرون به صرفه نمیکنند. اما اگر شما به اینترنت پرسرعت و بدون محدودیت حجمی دسترسی داشته باشید یا چندان به بعد مالی قضیه اهمیت ندهید، استفاده از سرویسهای ذخیره سازی ابری میتواند یکی از بهترین و کارآمدترین روش های جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی محسوب شود.
به عنوان مثال شما میتوانید تمام عکسها و ویدئوهایی که با استفاده از دوربین گوشی هوشمندتان ضبط کردهاید را در سرویس دراپ باکس (DropBox)، گوگل درایو (Google Drive) یا هر سرویس دیگر مد نظرتان آپلود کنید و سپس آنها را از حافظه داخلی گوشی حذف نمایید. سپس هر زمان که تمایل داشته باشید، ضمن مراجعه به اکانت خود در سرویس ابری مورد نظر قادر به دانلود و دستیابی به آرشیو عکسها و ویدئوهایتان خواهید بود. توصیه میکنیم که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویسهای ذخیرهسازی ابری و شرایط آنها به مطالعه مقاله “معرفی سرویس های ابری جایگزین آیکلود (iCloud)” بپردازید.
بیشتر بخوانید: تعمیرات سامسونگ گلکسی S6 Edge
جمعبندی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی 4 روش کارآمد برای جلوگیری از پر شدن حافظه گوشی و تبلت اندرویدی پرداختیم. روش هایی که نام برده شدند به واقع بازده مناسبی خواهند داشت و میتوانند شما را از معضل کمبود فضای ذخیره سازی اطلاعات در دستگاه دور کنند. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید.
بیشتر بخوانید:
نظرات کاربران (0) ارسال نظر