یکی از رایج ترین قطعات گوشی گلکسی اس 20 سامسونگ (Samsung Galaxy S20) که دچار مشکل میشود و در اغلب مواقع هم بروز مشکل در آن ناشی از وارد شدن ضربه به دستگاه خواهد بود مربوط به شکستن و از کار افتادن ال سی دی میشود. در ادامه این مطلب میخواهیم در رابطه با جزئیات تعویض و تعمیر ال سی دی گلکسی S20 صحبت کنیم و اطلاعات جامعی خدمتتان ارائه دهیم. با موبایل کمک همراه باشید.
برای تعویض LCD سامسونگ S20 کلیک کن یا با شماره 75147-021 گارانتی رسمی تعمیرات سامسونگ تماس بگیر
شکستن ال سی دی موبایل سامسونگ
از آنجایی که ال سی دی گوشی S20 سامسونگ بزرگ، بدون حاشیه و ظریف طراحی شده، احتمال آسیب دیدن آن بالاست و به نوعی این قطعه بیشتر از هر قطعه دیگری در گوشی موبایل آسیب پذیر خواهد بود. سامسونگ در گوشی اس 20 از یک نمایشگر بدون حاشیه استفاده کرده که تقریبا کل پنل جلوی دستگاه را احاطه میکند. حال تصور کنید ضربه یا فشاری به بدنه گوشی وارد شود! مثلا گوشی از دست شما افتاده و به زمین برخورد کند! در اینگونه مواقع احتمال شکستن ال سی دی موبایل سامسونگ S20 به طرز قابل ملاحظهای زیاد خواهد بود.
متاسفانه شکستن ال سی دی یکی از اصلی ترین دلایل مراجعه کاربران به نمایندگی های سامسونگ و ارائه درخواست تعمیر ال سی دی گلکسی S20 محسوب میشود. شکستن صفحه نمایش یا LCD گوشی میتواند به صورت های مختلفی رخ دهد. در اغلب مواقع ضربه و فشار وارد شده به گوشی که منجر به شکستن LCD آن میشود به طور کامل تاچ و ال سی دی سامسونگ را از کار میاندازد یا کلا منجر به سیاه شدن صفحه گوشی خواهد شد. در اینگونه مواقع باید تعویض ال سی دی در دستور کار قرار گیرد و هیچ راه دیگری برای تعمیر کردن گوشی سامسونگ S20 وجود نخواهد داشت.
اما در برخی مواقع دیگر ممکن است ضربه وارد شده به گوشی منجر به اختلال در عملکرد تاچ ال سی دی نشود و صرفا به شیشه روی آن که اصطلاحا گلس LCD نامیده میشود آسیب برساند. به عنوان مثال تصور کنید شکستگی هایی روی صفحه گوشی ایجاد شده اما تاچ و LCD آن همچنین بدون مشکل کار میکنند! در اینگونه مواقع میتوان از روش تعمیر خاصی با نام تعویض گلس ال سی دی Galaxy S20 استفاده کرد که شامل جزئیات مختص خودش بوده و به طور کامل با تعویض ال سی دی تفاوت دارد. بنابراین تعمیر ال سی دی گلکسی S20 در حالتی که صفحه گوشی در اثر ضربه بشکند به دو شیوه مختلف قابل انجام است که هر دو روش را نام بردیم اما در ادامه توضیحات بیشتری در مورد این دو روش ارائه خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: تعمیر سامسونگ
تعمیر ال سی دی گلکسی S20 سامسونگ | تعویض گلس و تعویض پنل
تمام مشکلات و اختلال هایی که بنا به هر دلیل در ال سی دی گوشی سامسونگ S20 یا هر موبایل دیگری به وجود میآیند از دو حالتی که قبلا به آن ها اشاره داشتیم خارج نیستند. یعنی یا تاچ LCD گوشی بنا به هر دلیل خراب میشود یا در برخی مواقع محدود و خاص تاچ LCD سالم میمانند و فقط گلس روی صفحه موبایل آسیب میبیند و شکستگی هایی روی آن ایجاد میشوند. تعمیر ال سی دی گلکسی S20 در هر یک از این دو حالت در نمایندگی سامسونگ به شیوه مختلفی انجام میپذیرد:
- تعویض پنل تاچ LCD: در این روش تعمیر کل پنل تاچ LCD معیوب گوشی جدا شده و با یک پنل جدید تعویض میگردد. این تعمیر باید به دست یک تعمیرکار خوب و با تجربه انجام پذیرد و نکات مهمی در آن وجود دارند که باید رعایت شوند. هر زمان بنا به هر دلیل در عملکرد تاچ ال سی دی گوشی S20 اختلالی به وجود آید، تعویض پنل تنها راه حل خواهد بود.
- تعویض گلس: در این روش تعمیر، فقط شیشه یا همان گلس روی صفحه نمایش موبایل تعویض میشود. این گلس که روی پنل تاچ LCD گوشی S20 پرس شده با استفاده از دستگاه های خاص قابل جداسازی و تعویض است. دقت کنید که انجام این روش تعمیر اصلا ساده نیست و حتما باید توسط تعمیرکاران خوب و دستگاه های مناسب و در نمایندگی سامسونگ انجام پذیرد.
پس در مجموع با توجه به نوع خرابی که در ال سی دی موبایل گلکسی S20 به وجود آمده، یکی از دو روش تعمیر فوق باید مورد استفاده قرار گیرد. لازم به ذکر است که تقریبا در 90 درصد مواقع تعمیر ال سی دی گلکسی S20 تنها با تعویض کامل پنل تاچ LCD قابل انجام خواهد بود چرا که در اغلب مواقع در عملکرد تاچ و ال سی دی گوشی اختلال ایجاد میشود و فقط در برخی مواقع محدود میتوان از تعویض گلس برای رفع مشکل گوشی سامسونگ استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: تعمیرات موبایل سامسونگ
برای تعویض LCD سامسونگ S20 کلیک کن یا با شماره 75147-021 گارانتی رسمی تعمیرات سامسونگ تماس بگیر
تعویض ال سی دی Galaxy S20 سامسونگ | نکات مهم
اشاره داشتیم که اگر بنا به هر دلیل در عملکرد تاچ یا LCD گوشی اس 20 اختلالی به وجود آید، فقط با تعویض کامل پنل تاچ LCD میتوان این مشکل را رفع کرد. حتی اگر یکی از این دو قطعه سالم باشند و اختلالی در عملکردشان ایجاد نشود اما قطعه دیگر دچار مشکل شده باشد، باز هم باید تعویض ال سی دی Galaxy S20 انجام گیرد. برای مثال تصور کنید ضربهای به گوشی وارد شده و فقط قسمت کوچکی از ال سی دی سیاه شده است یا ال سی دی درست کار میکند اما تاچ عملکرد درستی ندارد! تحت هر یک از این شرایط باید تعویض کامل پنل تاچ ال سی دی انجام گیرد.
اما نکات مهمی وجود دارد که باید در این روش تعمیر ال سی دی گلکسی S20 رعایت شوند. اولین و مهمترین نکته مربوط به رعایت استاندارد های لازم در حین انجام تعمیر میشود که به جرئت میگوییم فقط در نمایندگی های رسمی سامسونگ به این موضوع توجه خواهد شد و اغلب تعمیرکاران و مراکز تعمیر شخص ثابت به این مسئله اهمیتی نمیدهند. زمانی که استانداردهای لازم در تعمیر گوشی هایی مثل Galaxy S20 سامسونگ که بسیار حساس هستند رعایت نشود، استرس وارد بر دیگر قطعات افزایش یافته و طول عمرشان کاهش پیدا میکند. بنابراین احتمال دارد خیلی زود در عملکرد قطعات گوشی مشکل به وجود آید.
نکته بعدی مربوط به اورجینال بودن پنل تاچ و LCD میشود که در موبایل نصب خواهد شد. متاسفانه نمونه های غیر اورجینال و تقلبی زیادی از پنل تاچ LCD گوشی های جدید از جمله گلکسی S20 سامسونگ در بازار عرضه شدهاند و خیلی از تعمیرکاران آگاهانه یا غیرآگاهانه این نوع پنل ها را در گوشی مشتریان نصب میکنند که به مراتب کیفیت عملکرد و بازده ضعیفتری در مقایسه با یک پنل تاچ LCD اورجینال خواهند داشت. بنابراین حتما مطمئن شوید که قطعه تعویض شده در گوشی و پنل جدید تاچ ال سی دی نصب شده در آن کیفیت لازم را داشته باشد.
موارد دیگری مثل تجهیزات و ابزارهایی که از آن ها استفاده میشود یا مدت زمان تعمیر و هزینه تعمیر ال سی دی گلکسی S20 هم مهم هستند و باید به آن ها توجه کنید. این روزها دیگر نمیتوان برای تعمیر گوشی های ظریفی مثل سامسونگ اس 20 از روش ها و ابزارهای قدیمی استفاده کرد و باید حتما از تجهیزات مدرن و پیشرفته استفاده شود تا استرس وارد بر قطعات و بدنه گوشی به حداقل برسد. متاسفانه این نکته هم در اغلب مراکز تعمیر موبایل عادی رعایت نمیشود. به همین دلایل همیشه توصیه داریم از سرویس نمایندگی های مجاز سامسونگ برای تعمیرات گوشی های جدید این شرکت استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: تعمیر گوشی سامسونگ گلکسی S20
تعویض گلس شکسته صفحه گوشی S20 | نکات مهم
تمام نکاتی که در مرحله قبل برای تعویض تاچ و LCD گوشی S20 به آن ها اشاره داشتیم در این بخش هم باید مور توجه قرار گیرند. یعنی گلس جدیدی که روی صفحه گوشی نصب میشود باید با کیفیت و اصل باشد و همچنین در انجام این تعمیر باید دقت لازم صرف شده و هزینه و مدت زمان تعمیر هم حائز اهمیت خواهد بود. اما مهمترین نکته در این روش تعمیر ال سی دی گلکسی S20 مربوط به طی کردن صحیح مراحل کار و انجام تعویض گلس میشود! تعویض گلس صرفا توسط تعمیرکار صورت نمیپذیرد و در مراحل اصلی آن باید از دستگاه و تجهیزات خاصی کمک گرفته شود!
متاسفانه این تجهیزات در اغلب مراکز تعمیرات موبایل کشور یافت نمیشوند و اگر هم موجود باشند، افراد مناسب و با دانش کافی برای استفاده درست از آن ها در دسترس نیستند. به همین دلیل لزوم مراجعه به نمایندگی های رسمی سامسونگ برای تعویض گلس شکسته صفحه گوشی S20 الزامی بوده و مهمترین نکتهای است که باید به آن توجه کنید. حتی دیده شده برخی از تعمیرکاران برای اینکه متقاضی تعمیرات را از انجام تعمیر صفحه گوشی با تعویض گلس منصرف کنند، بهانه ها و دلایل عجیبی مثل کیفیت پایین این روش تعمیر و مشکل ساز شدن آن و سایر موارد این چنینی را ارائه مینمایند.
برای تعویض LCD سامسونگ S20 کلیک کن یا با شماره 75147-021 گارانتی رسمی تعمیرات سامسونگ تماس بگیر
به همین جهت است که حتما باید برای تعویض گلس صفحه گوشی S20 به نمایندگی های رسمی سامسونگ مراجعه کنید. این پروسه تعمیر تقریبا شامل شش مرحله مختلف میشود که تقریبا دو مرحله آن صرفا به دست تعمیرکار و نیروی انسانی صورت میپذیرد و سایر مراحل آن باید با تجهیزات خاص انجام گیرند و یک کارشناس با تجربه هم دائما بر کیفیت کار نظارت داشته باشد. پس اگر وضعیتی در صفحه نمایش گوشی اس 20 شما به وجود آمده که علیرغم شکستگی و ترک های روی صفحه گوشی همچنان تاچ و LCD آن بدون مشکل قابل استفاده هستند، میتوانید برای تعویض گلس به نمایندگی مجاز سامسونگ در تهران مراجعه کنید.
هزینه تعمیر ال سی دی گلکسی S20 سامسونگ
همیشه اصلی ترین دغدغه متقاضیان تعمیرات ال سی دی گوشی های موبایل مربوط به هزینه آن میشود. این مسئله به ویژه زمانی که گوشی شما جدیدتر و در حد سامسونگ Galaxy S20 باشد بیشتر حائز اهمیت میشود چون در گوشی های جدید از پنل های ال سی دی بسیار با کیفیت استفاده شده و طبیعتا قیمت این پنل ها هم بالاست و این مسئله منجر به افزایش هزینه تعمیرات میشود. همیشه صفحه نمایش یا همان پنل تاچ و LCD جزو گران قیمت ترین قطعات یک گوشی محسوب میشود، بنابراین هزینه تعویض این قطعه نمیتواند ناچیز باشد! متاسفانه هزینه تعمیر ال سی دی گلکسی S20 سامسونگ هم بالاست و واقعیت این است که در صورت آسیب دیدن صفحه نمایش این گوشی و نیاز به تعویض آن باید هزینه نسبتا زیادی از سمت متقاضی پرداخت شود. اما در این بین راه حل هایی هم برای کاهش هزینه تعمیرات وجود دارد.
به عنوان مثال در برخی نمایندگی های سامسونگ سرویس های خاصی برای کاهش و کنترل هزینه تعمیر صفحه نمایش گوشی های این برند ارائه میشود که میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات این مسئله با شماره های ضمیمه شده تماس حاصل نمایید. یکی دیگر از روش هایی که میتوانید از آن برای کاهش هزینه تعمیر ال سی دی گلکسی S20 سامسونگ استفاده کنید مربوط به بکارگیری پنل های LCD غیر اورجینال میشود که اصطلاحا به آن ها پنل کپی، های کپی، گرید A و غیره هم میگویند. این پنل ها در مقایسه با نمونه اورجینال کیفیت کمتری داشته و از قیمت پایین تری هم برخوردارند.
البته ما به هیچ عنوان استفاده از پنل های غیر اورجینال را توصیه نمیکنیم، چون کیفیت آن ها واقعا در مقایسه با نمونه های اصلی بسیار پایین تر خواهد بود و این موضوع میتواند برای کاربری که از گوشی مثل گلکسی اس 20 استفاده میکرده آزاردهنده باشد. بنابراین اگر از پس پرداخت هزینه تعمیرات بر میآیید، بهتر است همیشه از نمونه های اورجینال استفاده کنید. نکته مهم بعدی مربوط به امکان تعمیر صفحه گوشی با تعویض گلس و صرفه جویی در هزینه تعمیرات میشود. اگر شرایط طوری باشد که بتوان تعمیر صفحه گوشی S20 را با تعویض گلس انجام داد، هزینه تعمیرات به طرز قابل ملاحظهای کاهش پیدا میکند.
بنابراین در مجموع هزینه تعمیر ال سی دی گوشی سامسونگ Galaxy S20 زیاد است و اگر قرار باشد پنل تاچ LCD گوشی با یک نمونه اورجینال دیگر تعویض گردد، هزینه تعمیرات به حداکثر مقدار میرسد. اما اگر بتوان با تعویض گلس مشکل صفحه گوشی و شکستگی های روی آن را برطرف ساخت، هزینه تعمیرات تقریبا به یک سوم حالت تعویض کامل تاچ ال سی دی تقلیل مییابد. ضمنا در شرایطی که هیچ راهی به غیر از تعویض پنل تاچ LCD گوشی وجود ندارد میتوان با استفاده از پنل های ال سی دی غیر اورجینال یا اصطلاحا کپی هزینه تعمیر را کاهش داد که بکارگیری این روش را اصلا توصیه نمیکنیم.
مدت زمان تعمیرات ال سی دی سامسونگ S20
همه ما دوست داریم که هر چه سریعتر تعمیرات مورد نیاز روی گوشی انجام شود و مجددا قادر به استفاده از آن باشیم، اما این موضوع توسط اغلب تعمیرکاران نادیده گرفته میشود و عموما تاخیر در انجام تعمیرات در گوشی هایی که به تعمیرکاران عادی واگذار میشود بالاست! بنابراین لازم میدانیم کمی هم در مورد مدت زمان تعمیرات ال سی دی سامسونگ S20 صحبت کنیم. اگر قطعات و تجهیزات مناسب برای انجام تعمیر فراهم باشند و قرار باشد که پنل تاچ LCD گوشی تعویض گردد، انجام این تعمیر بیشتر از 2 ساعت زمان لازم ندارد!
به بیان دیگر یک تعمیرکار خوب و با تجربه با در اختیار داشتن ابزارها و تجهیزات لازم و پنل ال سی دی جایگزینی که باید در گوشی نصب شود میتواند ظرف 2 ساعت به طور کامل تاچ و LCD گوشی S20 را تعویض کند. اما اگر قرار باشد با تعمیر ال سی دی گلکسی S20 تعویض گلس انجام گیرد داستان متفاوت خواهد بود، چون این تعمیر به مراتب پیچیدهتر و زمانگیرتر محسوب میشود. عموما این تعمیر در نمایندگی های رسمی سامسونگ ظرف 24 ساعت انجام خواهد شد. بنابراین در مجموع 24 ساعت میتواند ماکسیمم مدت زمان مورد نیاز برای تعمیرات ال سی دی گوشی سامسونگ S20 در نظر گرفته شود.
موبایل کمک و تعمیر ال سی دی گلکسی S20
با توجه به توضیحاتی که ارائه کردیم مشخص است که برای دستیابی به نتیجه مطلوب بعد از تعمیر ال سی دی گلکسی S20 مراجعه به نمایندگی های رسمی سامسونگ و مراکزی که تعمیرات موبایل را به صورت تخصصی ارائه کردهاند، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. در صورتی که تعمیرکار تجربه کافی در زمینه تعویض و تعمیر LCD نداشته باشد ممکن است شما با مشکلاتی مثل خراب شدن دیگر قطعات گوشی، آسیب دیدن قاب و بدنه موبایل، بیکیفیت بودن پنل ال سی دی، افزایش هزینه و مدت زمان تعمیر و مشکلات دیگر رو به رو شوید. به همین دلیل توصیه داریم فقط از خدمات نمایندگی سامسونگ برای رفع مشکل ال سی دی گوشی خود استفاده کنید.
به منظور ثبت سفارش تعمیر موبایل خود میتوانید با شماره ۰۲۱۷۵۱۴۷ تماس حاصل کرده یا با مراجعه به صفحه ثبت سفارش آنلاین تعمیرات موبایل، سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت کنید تا برای انجام هماهنگی های لازم با شما تماس تلفنی برقرار گردد، همچنین میتوانید به صورت حضوری و ضمن مراجعه به آدرس تهران، خیابان جمهوری، نرسیده به پل حافظ، خیابان لاله، پلاک ۹ واحد ۲ درخواست بررسی و تعمیر موبایل خود را به ثبت برسانید. در مرکز موبایل کمک انواع تعمیرات تخصصی گوشی سامسونگ، اپل و غیره با گارانتی رسمی انجام میشود.
بیشتر بخوانید: