کاربرانی که در تلگرام بلاکشان می‌کنید به لیستی اضافه می‌شوند که آن را لیست Blocked Users یا “کاربران بلاک شده” می‌نامیم. شما هر زمان که تمایل داشته باشید قادر به بررسی این لیست هستید. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه مشاهده لیست بلاک در تلگرام (Blocked Users) بپردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.

برای مطالعه کامل این مطلب اینجا کلیک کنید.

guest
5 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
H
H
11 ماه گذشته

میشه لیست تمامی افرادی که منو بلاک کردن رو به دست اورد

sahar
sahar
1 سال گذشته

آیا میشه کسانی که مارا بلاک کردند و بفهمیم کیا هستند؟ لطفا جواب بدین

فروغ
فروغ
1 سال گذشته

سلام.یه سوال. تو لیست بلاک یوزرمون یه سری رو شمارشونو نشون میده یه سری ناشناخته س.
من شماره اون افرادو از گوشی و سیم کارتم پاک کردم ولی بعضیا رو هنوز شمارشونو برام نشون میده یعنی اونا هنوز شماره ی منو سیو دارن؟

رضا
رضا
2 سال گذشته

سلام
آیا راهی وجود داره که فهمید چه کسانی ریپوورتت کردن؟؟ من واقعا مزاحم کسی نشدم ولی ریپررت شدم تو تلگرام

سحر
سحر
3 سال گذشته

سلام یه گزینه هست علاوه بر آزادکردن که اسمش حذف کردنه. چه فرقی میکنه این دوتاباهم؟من حذف کردن رو انتخاب کردم اما یه جایی هست که گزینه ی نمایش هم رو داره که کسایی که بلاک کردم بازم همونجاهستن