آموزش تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام

ارسال عکس و ویدیو در تلگرام

برای هرگونه سوال در رابطه با این مطلب یا هر مشکل دیگری در زمینه نرم افزارهای موبایل، با شماره پشتیبانی ۹۰۹۹۰۷۱۰۱۵ از خط تلفن ثابت تماس بگیرید.


تلگرام قابلیتی دارد که به موجب آن اکانت غیر فعال کاربران را در بازه های زمانی مشخص به صورت خودکار دیلیت یا حذف می‌کند. نکته جالب اینجاست که بازه زمانی مذکور توسط کاربر قابل انتخاب است. در این مقاله قصد داریم به آموزش نحوه تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام بپردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.

بیشتر بخوانید: تعمیر گوشی

مقدمه‌ای در رابطه با دلیت اتوماتیک اکانت تلگرام

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که تلگرام ارائه می‌کند، ویژگی حذف یا پاک کردن اتوماتیک اکانت کاربران در شرایطی است که برای مدت زمان مشخصی آنلاین نشوند. در منوی تنظیمات تلگرام گزینه‌ای تحت عنوان Account self-destructs وجود دارد که به موجب آن بازه زمانی برای دیلیت خودکار حساب کاربران این مسنجر قابل انتخاب می‌شود.

در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.

بیشتر بخوانید: تعمیر اپل

نحوه تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام

به منظور تغییر بازه زمانی دیلیت اتوماتیک اکانت تلگرام به شرح زیر عمل کنید:

  • برنامه تلگرام را اجرا کنید.
  • آیکون سه خطی موجود در گوشه سمت چپ و بالای صفحه را لمس کنید تا منوی اصلی تلگرام نمایان شود.
  • گزینه Settings را انتخاب کنید.
  • گزینه Privacy & Security را انتخاب نمایید.
  • در بخشی که با عنوان Account self-destructs ارائه شده است، گزینه If you’re away for را انتخاب کنید.
  • هر یک از بازه های زمانی مد نظرتان را انتخاب نمایید.

به همین سادگی بازه زمانی دیلیت خودکار حساب تلگرام تغییر پیدا می‌کند. شما می‌توانید بازه زمانی دلیت یا حذف خودکار اکانت خود را برابر با 1 ماه (1 Month)، 3 ماه (3 Month)، 6 ماه (6 Month) یا یک سال (1 Year) در نظر بگیرید. برای مثال اگر گزینه 6 ماه را انتخاب کنید، چنانچه برای مدت زمان 6 ماه اکانت تلگرامتان فعال نشود و آنلاین نگردید، این اکانت به طور اتوماتیک از بین رفته یا دیلیت می‌شود.

آموزش ویدئویی تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام

بیشتر بخوانید: تعمیر گوشی سامسونگ

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش نحوه تغییر بازه زمانی دیلیت خودکار اکانت تلگرام پرداختیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید.

بیشتر بخوانید:

قطعات آیفون 11 پرو

تاچ ال سی دی آیفون اس ای 2020

تاچ ال سی دی آیفون ایکس اس مکس


برای هرگونه سوال در رابطه با این مطلب یا هر مشکل دیگری در زمینه نرم افزارهای موبایل، با شماره پشتیبانی ۹۰۹۹۰۷۱۰۱۵ از خط تلفن ثابت تماس بگیرید.


تعمیرات موبایل

منبع telegram

نظرات کاربران (9)

guest
9 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments
فاطمه
فاطمه
11 ماه گذشته

سلام بگین چیکار میشه کرد اکانت و برگشت داد،من نمیدونستم بدون اطلاع حذف میکنه اصلا توجهی به بازه زمانی نکردم.لطفا راهنمایی کنید خیلی مهم بود برام

مهسااسماعیلی
مهسااسماعیلی
2 سال گذشته

اگر انقدر انلاین نشیم که اکانتمون پاک شه. حالا قابلیت این هست که برگردیم دوباره؟ یا اکانت مون با اطلاعاتش برگرده؟لطفا جواب بدید چون بعد از چند ماه وارد شدم مجددا شماره خواست وارد کنم و بعد کد آمد وقتی وارد شدم تمام پیامهام پاک شده بود چجور امکان برگشت پیامهارو دارم با توجه به اینکه کد قبلی را هم دارم با تشکر،فقط لطفا زود جواب بدید

S. J. M
S. J. M
1 سال گذشته

این دقیقاً سوال منم هست… 😢

...
...
2 سال گذشته

سلام من تلگرامم رو خاموش کردم و الان چندماه هست که واردش نشدم آیا درصورت خاموش بودن تلگرام باز هم بطور خودکار دیلیت میشود؟

Ahmdi
Ahmdi
2 سال گذشته

اگر انقدر انلاین نشیم که اکانتمون پاک شه. حالا قابلیت این هست که برگردیم دوباره؟ یا اکانت مون با اطلاعاتش برگرده؟لطفا جواب بدید چون بعد از چند ماه وارد شدم مجددا شماره خواست وارد کنم و بعد کد آمد وقتی وارد شدم تمام پیامهام پاک شده بود چجور امکان برگشت پیامهارو دارم با توجه به اینکه کد قبلی را هم دارم با تشکر،فقط لطفا زود جواب بدید

Ahmdi
Ahmdi
2 سال گذشته

انقدر انلاین نشیم که اکانتمون پاک شه. حالا قابلیت این هست که برگردیم دوباره؟ یا اکانت مون با اطلاعاتش برگرده؟لطفا جواب بدید چون بعد از چند ماه وارد شدم مجددا شماره خواست وارد کنم و بعد کد آمد وقتی وارد شدم تمام پیامهام پاک شده بود چجور امکان برگشت پیامهارو دارم با توجه به اینکه کد قبلی را هم دارم با تشکر،فقط لطفا زود جواب بدید